Coca-Cola Helenic
Menu
Descriere program

Descriere program

La Coca-Cola HBC cautarea de tinere talente nu inceteaza niciodata.

Astfel, am creat Destination: Management, programul de Management Trainee Coca-Cola HBC, adresat exclusiv studentilor si absolventilor, la finalul caruia candidatii selectati ocupa pozitii de management in cadrul companiei noastre.

Destination: Management este un program de dezvoltare profesionala accelerata dedicat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare, aflat in 2017 la cea de-a sasea editie.

Programul dureaza doi ani, pe parcursul carora Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care sa dobandeasca abilitatile necesare gestionarii unei pozitii de management. Cele trei etape ale pregatirii pentru viitoarea pozitie sunt: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe).

1. First Level
Prima etapa are scopul de a facilita integrarea Trainee-ului in companie si de a-l familiariza cu particularitatile de business ale Coca-Cola HBC. 

2. Second Level 
Cea de-a doua etapa a programului are rolul de a dezvolta in continuare abilitatile de leadership ale Trainee-ului si de a-i imbogati acestuia experienta de lucru.

3. Third Level
In etapa finala a programului se pune accent pe dezvoltarea abilitatilor de gandire strategica si de coordonare a unei echipe.

 

Afla cum este sa fii Trainee la Coca-Cola HBC:

 

In 2017 sunt disponibile 6 posturi de Trainee, în departamentele Sales (2 x Trainee), Supply Chain (2 x Production and Maintenance Trainee in Timisoara si 1 x Quality Assurance Trainee in Dorna) si Finance (1 x Trainee).

Perioada de aplicare: 22.02.2017 - 23.04.2017.

Procesul de selectie a candidatilor are 5 etape:

  • Evaluarea aplicatiilor: Selectarea candidatilor care indeplinesc criteriile de baza: nivelul de educatie, implicarea in activitati de voluntariat, membri ai asociatiilor studentesti, experienta profesionala de maxim 1 an;
  • Test scris: Evalueaza abilitatile generale si limba engleza scrisa a candidatului;
  • Interviu face-to-face: Evalueaza cunostintele de limba engleza vorbita, puncteaza asteptarile candidatilor si motivatia acestora de a deveni Trainee in cadrul Coca-Cola HBC Romania;
  • Business School: Cei mai buni candidati participa timp de o saptamana la prezentari ale departamentelor Coca-Cola HBC, traininguri si workshopuri pentru a avea o viziune de ansamblu asupra activitatii companiei;
  • Interviu cu Managerul: Are loc dupa finalizarea perioadei de Business School. Evalueaza planurile de dezvoltare personala si profesionala ale candidatului. In urma interviului se aleg cei mai potriviti candidati pentru pozitiile de Management Trainee.


Anul acesta mai avem pregatit un program destinat tinerilor entuziasti si talentati care doresc sa se alature echipei noastre si sa se dezvolte pentru a deveni viitorii profesionisti ai industriei FMCG: programul de internship cu acoperire nationala "Talents on Board!". Stay tuned! smiley 

 

 

Sales Management Trainee –O experienta provocatoare