Coca-Cola Helenic
Menu
Business School

Business School

Dorim sa oferim cat mai multor tineri talentati oportunitatea de a invata despre business in mod interactiv si practic, de aceea programul de Management Trainee –Destination: Management include Scoala de Business Coca-Cola HBC.

Tinerii participanti la Scoala de Business Coca-Cola HBC vor trai o experienta memorabila alaturi de managerii nostri si vor invata, in cadrul unui program intens, cu numeroase prezentari si exercitii practice, cum se face business in industria FMCG: de la strategii de marketing si vanzari, pana la procese logistice si financiare.

In plus, vor avea ocazia de a se dezvolta ca viitori profesionisti in mediul de business, pornind de la constientizarea punctelor forte si ariilor de dezvoltare personala, identificate pe parcursul programului prin coaching si feedback.

Participarea la Business School este o etapa obligatorie in procesul de selectie a candidatilor pentru programul de Management Trainee.

Locurile in Scoala de Business sunt destinate celor mai buni candidati care au trecut cu succes primele etape de selectie: evaluarea aplicatiilor, test scris de abilitati si interviu telefonic. La finalul saptamanii de Business School, toti participantii vor primi o evaluare individuala, iar cei mai buni dintre ei vor intra in ultima etapa a procesului de selectie – interviul fata in fata cu managerul departamentului pentru care au aplicat.