Coca-Cola Helenic
Menu
Header img


 
 

INTERNSHIP PLATIT!

An de an, cautam tineri entuziasti si talentati care sa se alature echipei noastre si sa se dezvolte pentru a deveni viitorii profesionisti ai industriei FMCG.  

Astfel ca, spre deosebirea programului de Management Trainee, programul de Internship se adreseaza tinerilor care vor sa cunoasca un domeniu pe o perioada scurta, de vara si sa vada daca li se potriveste pentru a dezvolta o cariera in acest sens.

Programul de Internship "Talents on board!"a fost creat pentru studentii din anii 2-4 de studiu sau masteranzilor care isi doresc sa invete de la cei mai buni profesionisti din domeniul FMCG si sa aplice cunostintele insusite in timpul studiilor.

Programul se va desfasura in perioada Iulie - Octombrie 2017, avand o durata de 3 luni, timp in care vei avea posibilitatea sa lucrezi part-time alaturi de o echipa competitiva si unde vei avea ocazia sa iti incerci fortele intr-un domeniu complex si provocator.
Anul acesta avem pregatite peste 20 de posturi in: Customer Service, Marketing, 
Public Affairs &Communication, Sales, Finance, Asigurarea Calitatii, Automation, Maintenance, Production, Planning, Key Account (Sales).


Aplica pe Hipo.ro, pana la 1 iunie, accesand pagina de angajator Coca-Cola HBC.

Procesul de selectie a candidatilor are 3 etape:
1.       Evaluarea aplicatiilor: Selectarea candidatilor care indeplinesc criteriile de baza: nivelul de educatie, implicarea in activitati de voluntariat, membri ai asociatiilor studentesti.
2.      Interviu face-to-face: Evalueaza cunostintele de limba engleza vorbita, puncteaza asteptarile candidatilor si motivatia acestora de a deveni Interni in cadrul Coca-Cola HBC Romania.
3.      Interviu cu Managerul: Are loc dupa finalizarea interviurilor cu cei care trec de prima etapa de interviuri. Evalueaza planurile de dezvoltare personala si profesionala ale candidatului. In urma interviului se aleg cei mai potriviti candidati pentru pozitiile de Intern.
 
Descopera care este domeniul despre care vrei sa afli ce implica mai exact ca si activitate intr-o multinationala, iar daca esti curios si crezi ca ti se potriveste accepta provocarea si joaca-te pe drumul carierei tale!