Coca-Cola Helenic
Menu
Cultura Coca-Cola HBC Romania

Cultura Coca-Cola HBC Romania

Coca-Cola HBC Romania ocupa locul I in topul celor mai doriti angajatori din industria bunurilor de larg consum, conform studiului Cei mai doriti angajatori 2015 realizat de compania de recrutare Catalyst Solutions, si se numara in primii 10 angajatori preferati, conform topului general.

Suntem dinamici, increzatori si cel mai important suntem pasionati de ceea ce facem. Competitivi si exigenti, atitudinea de lider este in ADN-ul culturii noastre. Credem in puterea lucrurilor bine facute la fiecare nivel si ca responsabilitatea, curajul si excelenta in executie sunt elementele cheie ale succesului nostru.

Ne plac provocarile, pentru ca avem siguranta ca alaturi de echipa vom reusi, pentru ca ne ajuta sa ne evaluam onest si sa ne autodepasim si pentru ca fiecare provocare aduce o oportunitate de invatare.

Play to win este modul nostru de a gandi si de a face lucrurile. Zi de zi la Coca-Cola HBC Romania „jucam pentru a castiga”. Ne gasim motivatia si inspiratia privind in interiorul organizatiei, la colegii nostri, oameni determinati si pasionati.

Valorile noastre sunt cele care ne ghideaza zi de zi in tot ceea ce facem:

  • Autenticitate: actionam cu integritate si facem ceea ce este corect, nu doar usor
  • Excelenta: ne straduim sa uimim, cu pasiune si rapiditate
  • Invatare continua: ascultam si avem o curiozitate innascuta pentru a invata
  • Grija pentru oamenii nostri: credem in oamenii nostri, investim in ei si ii ajutam sa se dezvolte
  • Unitatea: credem in puterea lucrului in echipa, cooperam cu orice ocazie
  • Succesul impartasit cu clientii: clientii nostri sunt in centrul a tot ceea ce facem

Recunoastem implicarea fiecarei persoane si contributia sa la succesul afacerii, de aceea am creat proiecte speciale, precum „Recognition @ Coke”prin care nominalizam colegii pe care ii apreciem. Sarbatorim intotdeauna succesul echipei noastre si, din cand in cand, ne place sa ne cream motive de sarbatoare vinerea, in cadrul Happy Friday.

Suntem o echipa talentata si ne demonstram abilitatile cu fiecare ocazie, in business, si nu numai. Participam impreuna la competitii sportive –de la maratoane si crosuri, la concursuri de tenis de masa sau fotbal, si avem de asemenea un campionat intern de fotbal si unul de pescuit. Tot impreuna ne unim fortele pentru a participa la actiuni de voluntariat, precum plantari sau actiuni de ecologizare, si organizam periodic „targurile interne”Cooking and Helping, prin care strangem bani pe care ii directionam catre cauze sociale.

Acestia suntem noi, echipa Coca-Cola HBC Romania. Daca ai acea scanteie de pasiune, entuziasm si dorinta de a inova in meseria ta si de a fi printre cei mai buni, alatura-te echipei noastre!