Coca-Cola Helenic
Menu
Coca-Cola HBC in Romania

Coca-Cola HBC in Romania

Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

Sa fii in echipa Coca-Cola HBC inseamna sa fii parte dintr-o afacere de succes, de 25 de ani pe piata din Romania, cu peste 70.000 de clienti si milioane de consumatori. In prezent, compania are aproximativ 1.500 de angajati si detine trei fabrici pozitionate strategic in diferite regiuni ale tarii: Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

Citeste mai multe despre compania Coca-Cola HBC pe www.coca-colahellenic.ro.

Coca-Cola HBC Romania se defineste prin spiritul competitiv, pasiunea si dorinta permanenta de a fi pe locul I. Performanta echipei noastre contribuie la succesul celui mai cunoscut brand din lume, iar asta ne motiveaza zi de zi. Prezenta Coca-Cola HBC pe piata din Romania se traduce prin produse si servicii de cea mai buna calitate oferite consumatorilor si partenerilor nostri.

Suntem parte a Grupului Coca-Cola HBC AG, una dintre cele mai mari companii de imbuteliere a produselor The Coca-Cola Company, cu vanzari de aproximativ 2 miliarde de navete. Grupul Coca-Cola HBC AG are o acoperire geografica larga, cu operatiuni in 28 de tari si aproximativ 589 de milioane de consumatori.

Afla mai multe despre Grupul Coca-Cola HBC pe www.coca-colahellenic.com.