Coca-Cola Helenic
Menu
Resurse umane

Resurse umane

Cu ce ne ocupam?

Cream contextul in care oamenii se dezvolta, performeaza si sunt motivati sa atinga rezultate pentru un business de succes sustenabil. Pornind de la procesul de recrutare, programele de training si dezvoltare, si managementul performantei, departamentul de Resurse Umane este un partener strategic in evolutia companiei.

 

Recrutare

Recrutarea este sub-departamentul care aduce noi oameni talentati in companie, oameni pasionati de ceea ce fac, cu energie, motivatie sa fie zi de zi mai buni si cu valori solide.
Impreuna cu managerii care au nevoie de o persoana noua in departamentele lor, stabilim competentele necesare unui rol, alegem calea cea mai buna de actiune si strategie de cautare, incat sa ajungem rapid la profesionistii cei mai potriviti.

 

Training si dezvoltare 

Succesul pe termen lung al unei organizatii este construit doar investind in oameni. Departamentul de Training si Dezvoltare sprijina angajatii sa-si dezvolte la maximum abilitatile pentru a reusi sa faca fata provocarilor viitoare, pentru a a avea cariere pline de satisfactii si oportunitati excelente de dezvoltare.

Principalele activitati pe care le desfasuram:

  • Training si Dezvoltare –Curricula de training bazata pe nevoile de dezvoltare ale angajatilor;
  • Evaluarea performantei –Procesul de Performance Management &Development;
  • Talent –Programe de dezvoltare accelerata.

 

Relatii cu angajatii

Prin responsabilitatile zilnice, echipa este prezenta printre oameni si ia pulsul organizatiei. Mai mult decat atat, echipa este „bratul drept”al HR-ului extins in locatii, capabil sa asigure tot ce inseamna implementare la nivel regional a tuturor strategiilor de business.

Sub-departamentul „Relatii cu angajatii”presupune: un punct de contact permanent in relatia angajat –companie, experti pregatiti in permanenta sa vina cu o solutie la intrebarile angajatilor, sa transmita nevoile angajatilor catre functiunile abilitate, sa urmareasca rezolvarea acestora si sa vina cu feedback. 

 

HR Business Partner

Pentru compania noastra, rolul de HR Business Partner inseamna sa gasesti parghiile necesare pentru a dezvolta cel mai important capital pe care il are o companie –oamenii. In acelasi timp, este un rol care a evoluat de la a fi gardianul proceselor de HR la a fi direct implicat in business, contribuind la schimbarea de cultura, atitudine, mod de lucru.

Un HR Business Partner este partener de lucru pentru managerii din functiuni, consultant, liantul necesar intre dezvoltarea business-ului si a oamenilor, de la mod de lucru pana la capabilitati.