Coca-Cola Helenic
Menu
Financiar

Financiar

Cu ce ne ocupam?

Departamentul Financiar este locul in care se regaseste activitatea tuturor celorlalte departamente. Fiecare actiune se reflecta in final in fiecare cifra, virgula si formula de calcul planificata corect.

In cadrul departamentului, se desfasoara urmatoarele activitati: Control Intern si Conformitate, Supply Chain Finance, Commercial Finance si Control Financiar.

 

Control Intern si Conformitate

Echipa de Control Intern si Conformitate revizuieste controalele interne pentru a se asigura ca exista un mediu de control solid. Sistemul de control intern curpinde 5 componente interdependente: mediul de control, evaluarea riscurilor, activitati de control, monitorizare, informare si comunicare.

 

Supply Chain Finance

Acopera controlul, analiza si procesele contabile pentru Productie, Logistica si Cost &OPEX &CDE. De asemenea, acorda suport in administrarea stocurilor, planificarea activitatilor logistice si managementul activitatilor de import-export.

 

Commercial Finance

Echipa Commercial Finance asigura controlul financiar, suportul si analiza pentru Consum imediat &Comert Traditional, Consum ulterior &Comert Modern, Lantul valoric si Costul comercial unde intra analiza volumului vanzarilor si a veniturilor.

 

Control Financiar

Este ramura departamentului Financiar in care sunt gestionate procesele de Contabilitate Financiara si Trezorerie, Bugetare si Raportare, Creante si Incasari, Stabilirea Rutei si Master Data.