Coca-Cola Helenic
Menu
Blog Coca-Cola HBC
Coca-Cola HBC
2017-07-05 12:21:33
0
Interviu Bogdan Dragan, Reporting Specialist

Creativitate de iarna pentru luna lui Cuptor: pe Bogdan Dragan l-am cunoscut in luna februarie, cand am construit impreuna inima trimisa in Austria in semn de suport pentru cei peste 3.000 de atleti din 107 tari care au participat la Jocurile Olimpice de Iarna pentru persoane cu Dizabiliati. De aici pana la aflarea povestii parcursului sau in CCHBC nu a fost decat un pas:
 
 
1.        Cand te-ai alaturat echipei CCHBC?
 
Pe data de 9 martie 2017 am implinit doi ani in CCHBC. Am inceput in echipa de Customer Care &Order Cleaning, unde am petrecut noua luni alaturi de niste oameni deosebiti, urmand ca apoi sa promovez in echipa de Route to Market. In septembrie 2016 m-am alaturat echipei de Reporting din cadrul Departamentului Commercial Excellence, unde am inceput cu dreptul: team building si conferinta regionala de vanzari.
 
2.        Cum arata o zi la inceputul carierei in CCH si cum arata acum?
La orice inceput de drum pasii sunt marunti si timizi, dar colegii mi-au fost mereu alaturi si m-au sprijinit, ajutandu-ma sa trec peste provocari.
Desi sunt alti colegi, atitudinea lor nu s-a schimbat, sunt la fel de binevoitori. In ceea ce ma priveste, cunostiintele dobandite si interactiunea cu celelalte departamente imi fac relationarea mult mai usoara.
 
3.        Cum arata o zi obisuita din viata ta la birou? Este un rol solicitant?
O zi obisnuita la birou incepe cu rapoartele de vanzari pentru regiunile Nord-Vest si Est, acestea fiind micul dejun. Apoi ziua continua cu situatii si solicitari neprevazute, facand totul foarte interesant si provocator. Rolul de Reporting Specialist este solicitant, altfel nu as fi venit aici.
 
4.        Ce iti place cel mai mult in ceea ce faci?
Cel mai mult imi place faptul ca zilnic apar provocari, iar pentru rezolvarea lor sunt nevoit sa ma dezvolt si sa invat lucruri noi.
 
5.        Daca nu ai lucra in acest departament, cu ce coleg ti-ai dori sa faci schimb?
Momentan mai am multe lucruri de invatat si de demonstrat in calitate de Reporting Specialist, dar ar fi o experienta interesanta sa fac parte din Departamentul de Planning.
 
6.        Povesteste-ne o intamplare amuzanta
O intamplare amuzanta este atunci cand vrei sa faci o gluma autoironizandu-te, iar in loc sa selectezi “Reply”pentru a raspunde unei singure persoane, selectezi “Reply all”si raspunzi intregului departament.
 
7.        Spune-ne cea mai mare realizare a ta de pana acum
Cea mai mare realizare o reprezinta evolutia mea. Am reusit sa depasesc obstacolele intampinate prin munca, perseverenta si adaptabilitate.
 
8.        Am inteles ca printre pasiunile tale se regasesc sculptura si desenul –povesteste-ne mai multe despre aceste hobby-uri.
Pentru mine desenul este modul prin care ma exprim;Salvador Dali a spus ca "desenul reprezinta sinceritatea din arta, nu este posibil sa trisezi, este ori bun ori rau". Desi nu ma consider o persoana cu talent la desen, sunt ambitios si exersez pana imi iese ce mi-am propus. Pot spune ca desenul este primul meu hobby, deoarece il practic inca din copilarie.
De curand am descoperit lutul polimeric, un lut artificial care imi da posibilitatea sa creez modele 3D dupa schitele de pe hartie. Pentru mine este tot o forma de relaxare intr-un domeniu nou si plin de provocari. Consider ca sculptura iti solicita mai mult imaginatia si indemanarea deca desenul, din prisma realismului oferit de rezultatul final.
Indiferent de ce hobby-uri avem fiecare, este foarte important sa nu uitam sa ne bucuram de drumul parcurs pana rezultat, de procesul in sine.
 
9.        Care sunt calitatile pe care trebuie sa le aiba orice Reporting Specialist?
O prima calitate ce nu trebuie sa ii lipsesaca unui Reporting Specialist este “Microsoft Excel –nivel avansat”pentru a face fata cerintelor de zi cu zi. Dupa ce iti arati priceperea tehnica, trebuie sa arati ca ai simtul umorului foarte dezvoltat, pentru ca desi suntem seriosi cand vine vorba de rapoarte, stim si sa radem. Intrucat interactionam cu foarte multi colegi, trebuie sa fim empatici, inarmati cu rabdare si entuziasti in fata oricarei provocari, pentru a intelege solicitarile fiecaruia si a livra rapoarte calitative si corecte.
 
10.      Cum te ajuta informatiile pe care le acumulezi la job, in viata de zi cu zi?
Cei doi ani petrecuti in CCH m-au invatat ca prin perseverenta si ingeniozitate poti ajunge cel mai bun, mereu trebuie sa gandesti “outside of the box”si astfel vei fi cu un pas in fata tuturor.
 
11.      Ce sfat i-ai da cuiva aflat la inceput de drum in CCHBC?
Orice coleg nou in CCHBC trebuie sa stie in primul rand ca la Q’s Inn au cea mai buna mancare, acest aspect dandu-le un motiv in plus de a veni in Bucuresti in vizita si colegilor nostri din tara. In companie va gasi oameni mereu gata sa ii ofere ajutor atunci cand este nevoie. Sfatul meu este sa nu intarzie sa arate seriozitate si daruinta, pentru ca se afla intr-un mediu propice dezvoltarii sale, iar rezultatele bune se vor vedea imediat.

Articole recente
Interviu Ionut Craciun, National Horeca Manager
“Cei care au curajul de a indrazni vor fi adevaratii invingatori” Pentru interviul din aceasta saptamana am facut un scurt popas in Bucuresti pent...
Patru noi Management Trainee fac parte din echipa Coca-Cola HBC
An de an, toamna aduce forte proaspete in echipa Coca-Cola HBC. Dupa ce au trecut cu succes prin numeroase etape de selectie, emotii si provocari, la inceputu...
Interviu Ionela Maican, Supply Chain HR Business Partner
Astazi i-am ascultat cuminti povestea Ionelei Maican, Supply Chain HR Business Partner, o poveste ce a prins contur acum aproape 8 ani, mai exact in decembrie 2...
Program educational La TINEri este Puterea
Dezvoltarea tinerilor este una dintre directiile de sustenabilitate –parte din strategia noastra pe termen lung, la care contribuie o serie de programe e...
Interviu Alexandru Alin Coman, Production Shift Leader Ploiesti
Cum poti transforma o pasiune intr-o meserie? Aflam raspunsul in interviul de astazi cu Alexandru Alin Coman;ce presupune activitatea unui Production Shift Lead...
Interviu Diana Zaharia, Key Account Manager
10 roluri diferite ocupate in cadrul CCHBC, nenumarate prietenii, un singur om: astazi o cunoastem pe Diana Zaharia - Key Account Manager, care ne povestes...
Interviu Terezia Anton, Microbiology Supervisor Dorna
Activitatea unui Microbiology Supervizor nu este nici pe departe legata strict de laborator, asa cum am putea fi tentati sa credem: descoperim astazi, alaturi d...
Interviu Bogdan Dragan, Reporting Specialist
Creativitate de iarna pentru luna lui Cuptor: pe Bogdan Dragan l-am cunoscut in luna februarie, cand am construit impreuna inima trimisa in Austria in semn de...
Interviu Alexandra Bode, Acting QA Manager
Ne intoarcem la Management Trainee Program pentru interviul de astazi: de pe 1 septembrie 2014 o avem alaturi pe Alexandra Bode in departamentul Asigurarea...
Interviu Stefan Parvu, Maintenance and spare parts Manager (Timisoara)
Pentru articolul de astazi am pregatit una dintre povestile scrise de-a lungul a 22 de ani de activitate;Stefan Parvu, a carui pasiune pentru colectionarea de s...
Tags
MTP
Dezvoltare
Cariera
Tineri
Coca-Cola HBC
Viitor
Trainee
Echipa
Oportunitati
Acorda un rating:
Trimite