Coca-Cola Helenic
Menu
Procesul de recrutare

Procesul de recrutare

Daca iti doresti sa fii urmatorul angajat Coca-Cola HBC Romania trebuie sa stii care sunt pasii pe care ii vei parcurge inainte de a deveni colegul nostru.

Procesul nostru de recrutare este construit in asa fel incat sa ii aducem in echipa Coca-Cola HBC Romania pe cei mai buni. Iata cum se desfasoara lucrurile.

1. Publicare anunt: Oportunitatile de cariera sunt comunicate prin intermediul website-ului www.cchbcjobs.ro si pe platformele de anunturi de joburi cu care colaboram (hipo.ro, bestjobs.ro, ejobs.ro si Linkedin.com). In anunturile de joburi sunt mentionate detaliile pozitiei, criteriile pe care candidatul trebuie sa le indeplineasca pentru pozitia respectiva si perioada de aplicare.

  Sfat: Descarca aplicatia de mobil Joburi Coca-Cola HBC din Google Play sau App Store pentru a fi mereu la curent cu pozitiile deschise.

2. Screening CV-uri: Dupa aplicare, daca CV-ul tau indeplineste criteriile de eligibilitate ale pozitiei vacante, vei trece in prima etapa a sistemului de interviuri.

  Sfat: Afla cum sa-ti faci CV-ul remarcat citind articolul de pe blog.

3. Interviu

  • Interviu telefonic: Un membru al echipei de recrutare te va contacta telefonic pentru a verifica anumite aspecte legate de rol si calibrarea cu acesta.
  • Interviu HR: Urmeaza apoi programarea la interviul/ testul de competente cu unul dintre membrii echipei de recrutare. In unele situatii testul de competenta poate fi sustinut separat de interviul HR, in cadrul unei alte intalniri.
  • Interviu Manager angajator: In urma interviului HR vei primi feedback telefonic/ fata in fata/ prin e-mail. Durata de primire a raspunsului depinde de complexitatea proiectului de recrutare si de nivelul pozitiei. In cazul in care feedback-ul a fost unul pozitiv, vei stabili impreuna cu unul dintre membrii echipei de recrutare participarea la urmatoarea etapa din proces –Interviul cu managerul angajator.

  Sfat: Stii cum poti trece cu succes de interviu? Afla citind articolul de pe blog. 

4. Assessment center sau alte teste practice: In functie de specificul rolului pentru care ai aplicat.

  Sfat: Afla ce presupun testele practice si care sunt competentele verificate in articolul de pe blog.

5. Ofertare: In cazul in care ai obtinut feedback pozitiv in urma tuturor etapelor procesului de recrutare, urmeaza sa fii contactat pentru oferta de angajare.

In cazul unui feedback negativ, survenit in urma oricarei dintre etapele procesului de recrutare, candidatul va fi anuntat telefonic sau prin email.

   Sfat: Dupa fiecare proces de recrutare aloca-ti cateva minute pentru a analiza ce a mers bine si ce ai putea imbunatati pentru discutiile urmatoare.